Despre noi


Ideea de baza in jurul careia s-a infiintat compania noastra este aceea de a oferi solutii cat mai complete in raport cu nevoile clientilor.Compania noastra ofera solutii complete de tip: ERP, ERP BI, ERP WMS, programe de getiune, program de contabilitate, programe de service auto, programe de salarii si mijloace fixe.
CENTRUL DE SOFT are o echipa care lucreaza in domeniul dezvoltarii software-ului de tip ERP, programe de gestiune, contabilitate, mijloace fixe, salarii,programe management parc auto, programe de service auto de peste 5 ani de zile.Ce facem?


Dezvoltam si implementam solutii integrate in domeniul economic si nu numai, pe platforma SQL 2005 dupa cum urmeaza:
  • Departamentul de dezvoltare software de serie realizeaza software de interes general, cum ar fi: programe de contabilitate, gestiune, salarii si mijloace fixe, complexe, care sunt vandute apoi "de serie". Aceste programe nu sunt "rigide", ele putand fi schimbate oricand la cererea utilizatorilor, printr-o negociere separata, functie de caz si complexitate.
  • Departamentul de dezvoltare software la cerere realizeaza numai software personalizat, pe care nu il revinde apoi sub nici o forma decat clientului care l-a comandat initial. Pretul negociat pentru un astfel de program difera functie de caz si complexitate.Echipa


Colectivul firmei este alcatuit din persoane dinamice, cu experienta si o remarcabila pregatire in domeniile: economic si IT .Portofoliu


Centrul de soft s-a axat pina in prezent pe implementarea si dezvoltarea ERP-urilor si aplicatiilor financiar-contabile pentru piata externa. De asemenea, timp de cinci ani Centrul de Soft a dezvoltat aplicatii complete de tip ERP, EPR BI (Business Intelligence), EPR WMS pentru doua companii bine cunoscute pe piata IT din Romania, iar din acest an s-a decis, pe baza experientei acumulate in tot acest timp, sa iasa pe piata cu produsele proprii.